fbpx

Aurinkopaneelit rahoituksella

Saat kauttamme helpon rahoitusvaihtoehdon aurinkosähköjärjestelmäsi hankintaan. Rahoituksen myöntää yhteistyökumppanimme OP.

Voit hakea rahoituksen itsenäisesti tai yhdessä edustajamme kanssa kartoituskäynnillämme.

Aurinkopaneelit rahoituksella

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä ja täytä hakemus helposti.

Voit hakea rahoituspäätöksen myös ennen yhteydenottoasi meihin. Muista kuitenkin hakea tällöin riittävän suuri rahoitus, jotta se kattaa koko hankinnan. Rahoitettavaksi summaksi jää lopulta vain kauppahinta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510Helsinki.

Pyydä tarjous tai sovi kanssamme maksuton kartoituskäynti

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme sinulle tarjouksen tai tulemme halutessasi käymään luonasi maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Kartoituskäynnillä kartoitamme järjestelmän asennettavuuden taloosi, kerromme lisätietoa järjestelmistämme ja teemme sinulle pitävän tarjouksen. Kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.