fbpx
Aurinkosähköjärjestelmä Hollola

Aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna

Toimitamme aurinkopaneelit asennettuna omakotitaloosi, sähköverkossa olevalle mökillesi, maatilallesi, taloyhtiöllesi tai yrityksellesi. Järjestelmämme ovat niin sanottuja avaimet käteen -toimituksia. Sinulle jää hoidettavaksi vain ne asiat, joita emme pysty puolestasi hoitamaan kuten sähkönmyyntisopimuksen tekeminen.
 
Voit tutustua alla järjestelmiemme sisältöön ja pyytää meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Pystymme tällöin tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan ja katsomaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan järjestelmän. Kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään. Saat järjestelmät kauttamme myös rahoituksella.

Palvelun sisältö

Aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -toimitus sisältää seuraavat tuotteet ja palvelut.

Järjestelmämme sisältävät tyylikkäät 410 wattiset Half-Cut aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit ovat Astroenergyn valmistamia yksikidepaneeleita. Paneeleilla on 12 vuoden tuotetakuu sekä 25 vuoden tehontuottotakuu, joka takaa paneelien tehon olevan 25 vuoden jälkeen vähintään 84,80 prosenttia alkuperäisestä. Valikoimissamme saattaa olla myös muita paneelivaihtoehtoja, joita tarjoamme myös mielellämme.

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän keskus, joka muuttaa aurinkopaneeleilta tulevan tasasähkön sähköverkkoa vastaavaksi vaihtosähköksi, huolehtii järjestelmän suojaustoimenpiteistä sekä tarjoaa tietoa järjestelmän toiminnasta. Toimitamme järjestelmän ensisijaisesti laadukkaalla eLOAD-invertterillä, jolla on 10 vuoden takuu. Vaihtoehtona tarjoamme kuitenkin myös Froniuksen invertterimalleja.

Käytämme suomalaisen Oriman kiinnitysjärjestelmiä. Kiinnitysjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne on suunniteltu erityisesti Suomen lumisiin oloihin. Aurinkopaneelit voivat olla katollasi hyvinkin yli 30 vuotta, joten ei ole sama millä ne katollesi kiinnitetään.

Toimituksemme sisältää myös kaikki muut järjestelmän laadukkaaseen asennukseen vaadittavat tarvikkeet kuten sähköjohdot, johtojen suojaus- ja kiinnitystarvikkeet sekä turvakytkimen.

Haemme aurinkopaneelien asennukseen vaadittavan toimenpideluvan halutessasi puolestasi, mikäli kunnan rakennusvalvonta sitä edellyttää. Luvan tarve vaihtelee kunnittain.

Palvelumme sisältää järjestelmän asennuksen alusta loppuun. Suoritamme järjestelmän asennuksen laadukkaasti voimassa olevia standardeja noudattaen. Päätoimialueemme sijoittuu Päijät-Hämeeseen. Asennamme järjestelmiä myös tätä kauempana, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asuessasi Päijät-Hämeen ulkopuolella.

Teemme puolestasi kaikki järjestelmän vaatimat ilmoitukset sähköverkkoyhtiölle. Kontollesi jää ainoastaan sähkönmyyntisopimuksen tekeminen sähköyhtiösi kanssa, jota emme voi tehdä puolestasi. Avustamme siinä kuitenkin tarpeen mukaan.

Toimitamme sinulle aurinkosähköjärjestelmään liittyvän dokumentaation kuten tuotteiden ja asennuksen takuutodistukset sekä käyttöönottotarkastuspöytäkirjan. Opastamme aurinkosähköjärjestelmän käytön sinulle.

Amerisolar AS-6M120-HC Black

Aurinkopaneelit rahoituksella

Saat kauttamme helpon rahoitusvaihtoehdon aurinkosähköjärjestelmäsi hankintaan. Rahoituksen myöntää yhteistyökumppanimme OP. Voit hakea rahoituksen itsenäisesti tai yhdessä edustajamme kanssa kartoituskäynnillämme.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä ja täytä hakemus helposti.

Voit hakea rahoituspäätöksen myös ennen yhteydenottoasi meihin. Muista kuitenkin hakea tällöin riittävän suuri rahoitus, jotta se kattaa koko hankinnan. Rahoitettavaksi summaksi jää lopulta vain kauppahinta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,52 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (8,45 % 10/22), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 374,72 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat meiltä tarkan tarjouksen, tulemme katsomaan kiinteistöäsi paikanpäälle. Saamme näin huomioitua talosi yksityiskohdat tarjouksessa ja katsottua parhaan mahdollisen järjestelmän sinulle. Lähetämme tarjouksen sinulle käynnin jälkeen sähköpostilla.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.