fbpx

Invertterit

eLOAD -invertteri

Asennamme ensisijaisesti järjestelmiimme invertteriksi suomen markkinoiden uutta tulokasta, eLOAD -invertteriä. Invertteri on laadukas ja se takaa järjestelmän toiminnan hyvällä hyötysuhteella.

Invertterissä on Wifin avulla toimiva langaton etäseuranta, jolloin voit seurata laitteen toimintaa ja tuottoa puhelimeltasi. Invertteriä on saatavilla useissa eri kokoluokissa, joten löydämme varmasti järjestelmääsi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

eLOAD PV inverter
Fronius Symo

Fronius Symo -invertteri

Saat meiltä halutessasi myös Froniuksen inverttereitä. Fronius Symo on Froniuksen perusinvertterimalli. Fronius on itävaltalainen invertterivalmistaja, joka tekee laadukkaita inverttereitä pitkällä kokemuksella. Froniuksen inverttereissä on seitsemän vuoden takuu laitteen rekisteröimällä.

Invertterissä on Wifin avulla toimiva langaton etäseuranta, jolloin voit seurata laitteen toimintaa ja tuottoa puhelimeltasi tai tietokoneeltasi. Invertterissä on laajat lisäosamahdollisuudet, joista voi rakentaa tehokkaan kokonaisuuden.

Fronius GEN24 Plus -invertteri

Fronius GEN24 Plus on Froniuksen mallistossa omakotitaloakkujen kanssa yhteensopiva invertteri. Invertteri sopii yhteen BYD Battery Box akun kanssa. Omakotitaloakun lisääminen järjestelmään onnistuu asennettaessa muu järjestelmä tai myöhemmin.

Invertterissä on Wifin avulla toimiva langaton etäseuranta, jolloin voit seurata laitteen toimintaa ja tuottoa puhelimeltasi tai tietokoneeltasi. Invertterissä on laajat lisäosamahdollisuudet, joista voi rakentaa tehokkaan kokonaisuuden.

Fronius GEN24 Plus

Lisäosat Froniuksen inverttereihin

Fronius Smart Meter

Fronius Älymittari

Fronius Smart Meter TS 65A-3 -älymittari on Froniuksen inverttereihin liitettävä lisäosa, jonka avulla saat entistä tarkempaa tietoa sähkönkulutuksestasi ja voit optimoida omaa sähkönkäyttöäsi. Voit seurata älymittarin antamaa tietoa etäseurantasovelluksestasi.

Älymittari asennetaan kiinteistön sähkökeskukseen, jossa se mittaa kiinteistöön ostettavaa ja kiinteistöstä myytävää sähköä. Älymittarin keräämä tieto yhdistetään aurinkosähköjärjestelmän tuotantotietoon. Älymittari vaaditaan pakollisena kun järjestelmään on liitetty älykäs lämminvesivaraajan ohjaus tai omakotitaloakut.

Fronius sähköauton lataus

Fronius Wattpilot Home 11J on Froniuksen inverttereihin liitettävä sähköauton latausasema, jolla saat ohjattua aurinkopaneelien tuoton mahdollisimman tehokkaasti autosi lataukseen. Latausasemalla on oma puhelinsovellus, jolla voit asettaa latauksen toimimaan haluamallasi tavalla.

Latausasema on kolmivaiheinen ja toimii 11 kW teholla. Latausasemassa on kiinteä asennus.

Fronius Wattpilot
Fronius Ohmpilot

Fronius lämminvesivaraajan ohjaus

Fronius Ohmpilot 9.0-3 on Froniuksen inverttereihin liitettävä lisäosa, jolla saat ohjattua sähkölämmitteistä lämminvesivaraajaasi lämpiämään mahdollisimman tehokkaasti aurinkosähköllä. Lämminvesivaraaja lämmittää vettä, kun aurinkopaneelit tuottavat sähköä niin paljon, että sitä ei saada käytettyä muissa kodin sähkölaitteissa.

Fronius Ohmpilot asennetaan lähelle lämminvesivaraajaa ja yhdistetään invertteriin.

Omakotitaloakku Froniuksen inverttereihin

BYD Battery Box Premium on Froniuksen GEN24 Plus -invertteriin liitettävä omakotitaloakku. Akun avulla aurinkopaneelien tuottama sähkö saadaan käytettyä mahdollisimman tehokkaasti itse.

Akkuun voidaan varastoida sähköä päivällä kun aurinkopaneelien kaikkea tuottoa ei saada käytettyä kiinteistön kulutukseen. Akkuun varastoitu energia voidaan ottaa akusta käyttöön yöllä tai muulloin kun talon kulutus ylittää aurinkopaneelien tuotannon.

Akku on koostuu moduuleista ja voit skaalata sitä haluamasi kokoiseksi 5 kWh kapasiteetista aina 58 kWh kapasiteettiin asti.

BYD Battery Box

Tuotteidemme valmistajat