fbpx

Solar Sector Oy

Olemme aurinkosähköjärjestelmien asentamiseen erikoistunut yritys Lahdesta. Toimitamme järjestelmiä omakotitaloihin, sähköverkkoon kytketyille mökeille, taloyhtiöille, maatiloille sekä yrityksille.
 
Tavoitteenamme on tehdä aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen mahdollisimman helpoksi sinulle. Järjestelmämme ovat niin sanottuja avaimet käteen -toimituksia.
 
Panostamme toiminnassamme järjestelmien osien ja asennustyön laatuun sekä asiakkaidemme palveluun. Noudatamme työssämme työturvallisuutta.
 
Järjestelmien toimituksella edesautamme uusiutuvien energiantuotantomuotojen käyttöä Suomessa.
Solar Sector Oy
Solar Sectorin toiminta-alue

Toiminta-alueemme

Kotipaikkamme sijaitsee Lahdessa ja toimitamme asennettavia järjestelmiä perushinnoillamme noin 150 kilometrin päähän Lahdesta. Mikäli tarvitset asennettavaa järjestelmää kauempana, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Teemme tarjouksen kiinteistösi sijainti huomioiden.

Mikäli tilaat meiltä järjestelmän ilman asennusta, voit noutaa sen varastoltamme Lahdesta. Erikseen sovittaessa voimme myös toimittaa sen sinulle mihin päin Suomea tahansa.

 

Arvomme

Asiakaslupauksemme

Järjestelmämme auttavat sinua tuottamaan puhdasta energiaa samalla vähentäen sähkön ostotarpeen määrää. Toimitamme järjestelmät luotettavasti ja vastuullisesti sinulle.

Ville

Ville Laine

Yrittäjä

“Hei, olen Ville! Minulla on viiden vuoden kokemus aurinkosähköjärjestelmien asentamisesta ja koulutukseltani olen konetekniikan insinööri (AMK). Autan sinua valitsemaan laadukkaan ja luotettavan aurinkosähköjärjestelmän ja tuottamaan itse osan omasta sähköstäsi. Olen monesti myös itse mukana asentamassa järjestelmiä.”