fbpx

Aurinkosähköjärjestelmä yritykseesi

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän asennettuna yritykseesi. Järjestelmämme ovat niin sanottuja avaimet käteen -toimituksia. Yrityksellesi jää hoidettavaksi vain ne asiat, joita emme pysty puolestanne hoitamaan kuten sähkönmyyntisopimuksen tekeminen.
 
Räätälöimme yrityksellesi sopivan järjestelmän tarpeesi mukaan. Otathan meihin yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö – valitaan teille paras ja kannattavin järjestelmä. Kartoituskäynnin yhteydessä varmistamme samalla järjestelmän asennettavuuden yritykseenne ja saatte meiltä pitävän tarjouksen järjestelmästämme. Kartoituskäyntimme ei sido teitä mihinkään.

Aurinkosähkö yrityksessä

Yritysten on mahdollista hakea aurinkosähköjärjestelmän asentamiseen Business Finlandin energiatukea. Tukea voidaan hakea investointeihin, jotka edistävät uusiutuvan energian käyttöä. Vuonna 2021 aurinkosähköjärjestelmän asentamiseen myönnettävä tuen määrä on 20 prosenttia investoinnista.

Tuki on haettava ennen hankkeen käynnistämistä ja investoinnin suuruus on oltava vähintään 10 000 euroa. Lue lisää energiatuen hakemisesta Business Finlandin sivuilta. Avustamme yritystäsi tuen hakemisessa.

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat meiltä tarkan tarjouksen, tulemme katsomaan kiinteistöäsi paikanpäälle. Saamme näin huomioitua talosi yksityiskohdat tarjouksessa ja katsottua parhaan mahdollisen järjestelmän sinulle. Lähetämme tarjouksen sinulle käynnin jälkeen sähköpostilla.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.