fbpx

Aurinkosähköjärjestelmä taloyhtiöösi

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän asennettuna taloyhtiöösi. Järjestelmämme ovat niin sanottuja
avaimet käteen -toimituksia. Taloyhtiöllesi jää hoidettavaksi vain ne asiat, joita emme pysty puolestanne hoitamaan kuten sähkönmyyntisopimuksen tekeminen.
 
Räätälöimme taloyhtiöllesi sopivan järjestelmän tarpeidenne mukaan. Otathan meihin yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö – valitaan teille paras ja kannattavin järjestelmä. Kartoituskäynnin yhteydessä varmistamme samalla järjestelmän asennettavuuden taloyhtiöönne ja saatte meiltä pitävän tarjouksen järjestelmästämme. Kartoituskäyntimme ei sido teitä mihinkään.
Aurinkosähköjärjestelmä taloyhtiöön

Aurinkosähkö taloyhtiössä

Aurinkosähköä voidaan hyödyntää kannattavasti niin kerros- kuin rivitaloyhtiössä. Vuoden 2020 lopulla voimaan astuneen asetusmuutoksen myötä tuotettavaa aurinkosähköä voidaan ohjata myös taloyhtiön asukkaiden käyttöön. Aiemmin aurinkösähkön tuotantoa on ollut mahdollista ohjata vain taloyhtiön yhteisiin sähkölaitteisiin, kuten lämmitysjärjestelmään. Muutoksen myötä taloyhtiöön kannattaa asentaa entistä suurempi järjestelmä, mikä laskee järjestelmän paneelikohtaista hintaa ja tekee hankinnasta entistä kannattavamman.

Keväällä 2021 korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen mukaan taloyhtiöiden ei tarvitse hankkiutua arvonlisäverovelvolliseksi ylijäämäsähkön myymiseksi. Taloyhtiö voi tehdä sähkönmyyntisopimuksen sähköyhtiön kanssa ilman arvonlisäverovelvolliseksi ilmoittautumisesta aiheutuvia kalliita paperitöitä.

Ota meihin yhteyttä  kaivatessasi lisätietoa aurinkosähkön tuottamisesta taloyhtiössäsi.

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat meiltä tarkan tarjouksen, tulemme katsomaan kiinteistöäsi paikanpäälle. Saamme näin huomioitua talosi yksityiskohdat tarjouksessa ja katsottua parhaan mahdollisen järjestelmän sinulle. Lähetämme tarjouksen sinulle käynnin jälkeen sähköpostilla.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.