fbpx

Aurinkosähköjärjestelmä maatilallesi

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmän asennettuna maatilallesi. Järjestelmämme ovat niin sanottuja avaimet käteen -toimituksia. Sinulle jää hoidettavaksi vain ne asiat, joita emme pysty puolestanne hoitamaan kuten sähkönmyyntisopimuksen tekeminen.
 
Räätälöimme maatilallesi sopivan järjestelmän tarpeesi mukaan. Otathan meihin yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö – valitaan teille paras ja kannattavin järjestelmä. Kartoituskäynnin yhteydessä varmistamme samalla järjestelmän asennettavuuden maatilallesi ja saat meiltä pitävän tarjouksen järjestelmästämme. Kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään.
Aurinkosähköjärjestelmä maatilallesi

Aurinkosähkö maatilalla

Aurinkosähköjärjestelmän asentamiseen maatilalle on mahdollista saada 40 prosentin investointituki. Tuen saaminen edellyttää sen hakemista ennen aurinkosähköjärjestelmän toimituksen aloittamista ja investoinnin on oltava arvoltaan vähintään 17 500 euroa.

Tuki vaikuttaa merkittävästi aurinkosähköjärjestelmän kannattavuuteen. Lue lisää investointituen hakemisesta Ruokaviraston sivuilta.

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat meiltä tarkan tarjouksen, tulemme katsomaan kiinteistöäsi paikanpäälle. Saamme näin huomioitua talosi yksityiskohdat tarjouksessa ja katsottua parhaan mahdollisen järjestelmän sinulle. Lähetämme tarjouksen sinulle käynnin jälkeen sähköpostilla.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.