fbpx

Järjestelmiemme osat

Käytämme järjestelmissämme vain laadukkaiden valmistajien tuotteita. Aurinkopaneeleina käytämme Yhdysvaltalaisia 360 watin yksikidepaneeleita. Inverttereinä käytämme Sofar Solarin kolmivaiheinverttereitä, joissa on suomenkielinen näyttö ja Wifi-yhteyden avulla toimiva etäseuranta puhelimelle. Aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmänä käytämme Suomalaisen Oriman suomen oloihin suunnittelemia kiinnikkeitä.

TSC PowerHome -aurinkopaneelit

Peruspakettiemme aurinkopaneeleina käytämme TSC PowerHomen Yhdysvalloissa valmistamia 360 wattisia paneeleita. Aurinkopaneelit ovat erittäin tyylikkäitä, tehokkaita ja laadukkaita mustia yksikidepaneeleita.

Lue lisää aurinkopaneelista ja niiden valmistajasta paneelien tietolehdeltä sekä valmistajan verkkosivuilta.

TSC PowerHome PowerXT-360-PD aurinkopaneeli
Sofar Solar invertteri

Sofar Solar -invertterit

Peruspakettiemme invertterinä käytämme Sofar Solarin valmistamia kolmivaiheinverttereitä. Inverttereissä on suomenkielinen näyttö ja ne on mahdollista kytkeä langattomasti internetiin, jolloin aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voi seurata etänä.

Lue lisää inverttereistä ja niiden valmistajasta invertterien tietolehdeltä sekä valmistajan verkkosivuilta.

Orima-kiinnikejärjestelmä

Huomaa järjestelmää valitessasi, että sillä on merkitystä millä aurinkopaneelit katollesi kiinnitetään. Aurinkopaneelit voivat hyvinkin olla katollasi yli 30 vuotta. Tällöin kaikki vuotoriskit tulee minimoida ja paneelien kiinnikkeiden tulee olla tukevia ja laadukkaita.

Käytämme aurinkosähköjärjestelmiemme kinnikkeinä Suomalaisen Oriman valmistamia kiinnikkeitä. Kiinnikkeet on suunniteltu Suomen oloihin, jolloin muun muassa suuret lumikuormat on otettu huomioon. Kiinnikkeet on suunniteltu myös vartavasten suomalaisia kattotyyppejä varten. Kiinnikkeet on nopea asentaa, jolloin et myöskään maksa ylimääräisistä työtunneista.

Lue lisää kiinnikejärjestelmistä Oriman verkkosivuilta.

Tuotteidemme valmistajat