fbpx
Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneelit asennettuna kotiisi

Toimitamme aurinkopaneelit asennettuna omakotitaloosi tai sähköverkkoon liitetylle mökillesi. Järjestelmämme ovat niin sanottuja avaimet käteen -toimituksia. Sinulle jää hoidettavaksi vain ne asiat, joita emme pysty puolestasi hoitamaan kuten sähkönmyyntisopimuksen tekeminen.
 
Voit tutustua alla järjestelmiemme sisältöön ja pyytää meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Pystymme tällöin tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen hinnan ja katsomaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan järjestelmän. Kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään. Saat järjestelmät kauttamme myös rahoituksella.

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmän avaimet käteen -toimitus sisältää seuraavat tuotteet ja palvelut.

Järjestelmämme sisältävät tyylikkäät mustat 390 watin aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit ovat yhdysvaltalaisen Amerisolarin valmistamia yksikidepaneeleita. Paneeleilla on 20 vuoden tuotetakuu sekä 30 vuoden tehontuottotakuu, joka takaa paneelien tehon olevan 30 vuoden jälkeen vähintään 80,6 prosenttia alkuperäisestä.

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän keskus, joka muuttaa aurinkösähköjärjestelmältä tulevan tasasähkön sähköverkkoa vastaavaksi vaihtosähköksi, huolehtii järjestelmän suojaustoimenpiteistä sekä tarjoaa tietoa järjestelmän toiminnasta. Toimitamme järjestelmän laadukkaalla Fronius Symo tai Huawei SUN2000 invertterillä.

Käytämme suomalaisen Oriman kiinnitysjärjestelmiä. Kiinnitysjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja se on suunniteltu erityisesti Suomen lumisiin oloihin. Aurinkopaneelit voivat olla katollasi hyvinkin yli 30 vuotta, joten ei ole sama millä ne katollesi kiinnitetään.

Laadukas Fronius invertteri, Suomen oloihin suunniteltu Orima-kiinnikejärjestelmä, järjestelmään tarvittavat sähköjohdot ja turvakytkimet sekä muut järjestelmään vaadittavat tarvikkeet.

Haemme aurinkopaneelien asennukseen vaadittavan toimenpideluvan puolestasi, mikäli kunnan rakennusvalvonta sitä edellyttää. Luvan tarve vaihtelee kunnittain.

Järjestelmän asennus alusta loppuun. Päätoimialueemme sijoittuu Päijät-Hämeeseen. Asennamme järjestelmiä myös tätä kauempana, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asuessasi Päijät-Hämeen ulkopuolella.

Teemme puolestasi kaikki järjestelmän vaatimat ilmoitukset sähköverkkoyhtiölle. Kontollesi jää ainoastaan sähkönmyyntisopimuksen tekeminen sähköyhtiösi kanssa, jota emme voi tehdä puolestasi. Avustamme siinä kuitenkin halutessasi.

Opastamme sinulle aurinkoshäköjärjestelmän käytön.

Amerisolar AS-6M120-HC Black
Lisäosat invertteriin

Järjestelmän lisäosat

Voimme lisätä järjestelmiin erillisiä lisäosia tarpeen mukaan. Lisäosilla voidaan muun muassa parantaa tuotetun sähkön omakäyttöosuutta tai ladata sähköautoa.

Sähkökeskukseen lisättävä ja invertteriin yhdistettävä älymittari tuottaa sinulle entistä tarkempaa tietoa järjestelmän toiminnasta. Älymittarin avulla näet etäseurantasovelluksesta aurinkopaneelien tuoton lisäksi sähkön kulutustietoja mikä auttaa optimoimaan omaa sähkönkulutusta. Älymittareina käytetään Fronius Smart Meteriä ja Huawei Smart Meteriä riippuen invertterivalmistajasta.

Froniuksen invertterihin on saatavilla Froniuksen oma sähköauton latausasema Fronius Wattpilot, jolla saat ladattua sähköautoa mahdollisimman paljon aurinkoenergiaa hyödyntäen.

Froniuksen inverttereihin on saatavilla älykäs lämmivesivaraajan ohjain Fronius Ohmpilot. Ohjainta voidaan käyttää yhteensopivissa sähkölämmitteisissä lämminvesivaraajissa. Lämminvesivaraaja saadaan lämpiämään kun aurinkopaneelit tuottavat enemmän sähköä kuin talossa on sillä hetkellä kulutusta.

Jos haluat varastoida tuottamaasi sähköä akkuihin, voit lisätä järjestelmääsi omakotitaloakun. Froniuksen invertterin kanssa tarjoamme yhteensopivan BYD Battery Box akun ja Huawein invertterin kanssa Huawein oman LUNA2000 akun.

Froniuksella on erillinen omakotitaloakun kanssa yhteensopiva invertteri GEN24 Plus. Huawein perusmallissa on valmiina akkuyhteensopivuus. Mikäli olet harkitsemassa akkujen lisäämistä järjestelmään, se täytyy ottaa huomioon invertterin valinnassa.

Järjestelmiin on saatavilla lisäosia tarpeen mukaan.

Aurinkopaneelit rahoituksella

Saat kauttamme helpon rahoitusvaihtoehdon aurinkosähköjärjestelmäsi hankintaan. Rahoituksen myöntää yhteistyökumppanimme OP. Voit hakea rahoituksen itsenäisesti tai yhdessä edustajamme kanssa kartoituskäynnillämme.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella. Laske itsellesi sopiva kuukausierä ja täytä hakemus helposti.

Voit hakea rahoituspäätöksen myös ennen yhteydenottoasi meihin. Muista kuitenkin hakea tällöin riittävän suuri rahoitus, jotta se kattaa koko hankinnan. Rahoitettavaksi summaksi jää lopulta vain kauppahinta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510Helsinki.

Jätä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mikäli haluat meiltä tarkan tarjouksen, tulemme katsomaan kiinteistöäsi paikanpäälle. Saamme näin huomioitua talosi yksityiskohdat tarjouksessa ja katsottua parhaan mahdollisen järjestelmän sinulle. Lähetämme tarjouksen sinulle käynnin jälkeen sähköpostilla.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Kysyntäruuhkasta johtuen yhteydenoton käsittelyaika voi olla tällä hetkellä normaalia pidempi.