fbpx

20 aurinkopaneelia

Tämä 20 aurinkopaneelin järjestelmä sopii sinulle, kotisi kuluttaa reilusti sähköä. Karkea arvio sopivasta sähkönkulutuksesta kodissasi on 20 000 – 25 000 kWh vuodessa. Oikea mitoitus riippuu kuitenkin muun muassa sähkönkulutuksen profiilista, omista mieltymyksistäsi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi.

Järjestelmän nimellisteho on 7,20 kilowattia. Huomaathan, että voit saada järjestelmän asennuksen osuudesta kotitalousvähennystä, joka alentaa järjestelmän todellista hintaa merkittävästi.

Hinta noin 7 950 € (sis. alv. 24 %)*
Hinta täysi kotitalousvähennys huomioiden noin 6 800 €

*Katso paketin sisältö alempaa

Paketti 3 asennettuna kotiisiii

Mitä asennettuna toimitettavan 20 aurinkopaneelin järjestelmän esimerkkihinta sisältää?

Mitä asennettuna toimitettavan 20 aurinkopaneelin järjestelmän esimerkkihinta ei sisällä?

Tietoa järjestelmästä

Järjestelmän takuut

Pyydä tarjous tai sovi kanssamme maksuton kartoituskäynti

Jätä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Teemme sinulle tarjouksen tai tulemme halutessasi käymään luonasi maksuttomalla kartoituskäynnillä.

Kartoituskäynnillä kartoitamme järjestelmän asennettavuuden taloosi, kerromme lisätietoa järjestelmistämme ja teemme sinulle pitävän tarjouksen. Kartoituskäyntimme ei sido sinua mihinkään.

Voit lähettää lomakkeella myös palveluihimme ja aurinkosähkön tuottamiseen liittyviä kysymyksiä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.